Uusi Atoy Autohuolto avataan Espoonlahteen joulukuussa 2022

  • 15.12.2022
  • Ajankohtaista Yleinen

Uusi Atoy Autohuolto avataan Espoonlahteen joulukuussa 2022

Atoy Autohuollon uusi Espoonlahden toimipiste avataan Länsiväylän varteen joulukuun 20. Toimipiste korvaa suljettavan Kivenlahden Atoy Autohuollon. Kaikki Kivenlahdesta tutut toiminnot, esimerkiksi iltakahdeksaan palveleva iltahuolto, jatkuvat. Asiakkaille tarjotaan edelleen huoltojen ja korjausten yhteydessä veloituksetta sijaisautoa, joka helpottaa arjen aikatauluttamista. Määräaikais- ja vuosihuoltojen paketteihin kuuluu myös ympärivuorokautinen tiepalvelu, joka on voimassa aina seuraavaan huoltoon asti.

Entistäkin paremmat huoltotilat ja laitteistot

Atoy Autohuolto Espoonlahti palvelee kaikkia aikaisemmin Kivenlahden toimipisteessä asioineita. Espoonlahden toimipisteeseen tulee entisiä tiloja enemmän nostinpaikkoja, eli yhtäaikaisesti voidaan palvella entistäkin enemmän asiakkaita. Adas-laitteistolla voidaan kalibroida tutkia ja ajokameroita. Uuden elektronisen valojen suuntauslaitteen avulla pystytään suuntaamaan myös led-ajovalot. Kun asiakas ajaa Espoonlahden halliin sisään, Hunter Quick Check Drive -testeri, tuttavallisemmin QCD, mittaa automaattisesti renkaiden auraus- ja camberkulmat sekä renkaan urasyvyydet ja antaa tulokset viidessä sekunnissa.

– Autoilu sähköistyy ja monipuolistuu, me Atoy Autohuolto Espoonlahdessa haluamme pysyä huoltamotyön aallonharjalla ja uskomme, että uusi toimipisteemme palvelee kaikkia Atoyn asiakkaita entistäkin paremmin ja joustavammin, markkinointipäällikkö Janne Sivunen Atoylta kertoo.

Espoonlahdessa käytettävissä ovat myös kaikki saatavilla olevat autovalmistajien testerit ja diagnostiikkalaitteistot, joilla päästään käsiksi samoihin järjestelmiin merkkihuoltojen kanssa. Uusinta teknologiaa hyödyntämällä Atoy Autohuollon Espoonlahden toimipiste pystyykin tarjoamaan entistä parempaa palvelua kaikille autonomistajille.

Hyvin palvellut Kivenlahden toimipiste suljetaan ja puretaan

Vuonna 2010 avattu Atoy Autohuolto Kivenlahti on palvellut tyytyväisiä asiakkaita näihin päiviin asti. Nyt tämä kaikkien aikojen ensimmäinen Atoy Autohuolto suljetaan ja puretaan, ja tilalle rakennetaan asuintaloja alati kasvavaan Kivenlahteen. Espoonlahden toimipiste jatkaa näitä perinteitä – ja tarjoaa paljon uusia palveluita.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Janne Sivunen

Markkinointipäällikkö, Atoy Autohuolto

janne.sivunen@atoygroup.com

Puh. 040 766 0885

Näytä kaikki kirjoitukset