Autohuolto Tampere

Tampereen Atoy Autohuollosta löydät kattavat autohuolto-, autokorjaamo- ja rengaspalvelut sekä laadukkaat renkaat autollesi. Tampere autohuolto toimipisteissä asiakkaitamme palvelee myös rengashotelli, tuo erinomainen arjen helpottaja. Tampere autokorjaamo ja autohuolto toimipisteet sijaitsevat Pirkkalassa ja Lempäälässä.

Varaa aikasi autohuolto ja autokorjaamo Tampere toimipisteisiimme helposti soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksen kautta. Tampereen Atoy Autohuollossa palvelemme asiakkaitamme Pirkkalassa arkisin klo 7:30-17:00 ja Lempäälässä arkisin klo 7:30-17:00.

Autokorjaamo Tampere

Atoy Autohuolto Tampere on myös autokorjaamo. Autokorjaamo Tampereella löytyy siis sekä Pirkkalasta että Lempäälästä. Teemme korjaukset alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä. Tutustu auton korjauksiimme.

Autohuolto Tampere

Huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa. Autokorjauksen tai -huollon yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta.

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Tampereen Atoy Autohuollon toimipisteessä voit maksaa myös rahoituksella – Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Tampereen Atoy Autohuollon viereen on myös avattu Atoy Automotiven aluetukku, joka takaa erityisen nopean ja tehokkaan palvelun, sillä autojen varaosat ovat saatavissa naapurista erittäin lyhyellä toimitusajalla.

Renkaiden vaihto Tampere ja rengashotelli Tampere

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaiden vaihto ja renkaiden kunnon tarkkailu. Rengaspalveluihin kuuluu myös rengashotelli, joka varmasti helpottaa arkea mahdollistaen varastotilan säästämisen kotona. Löydät nämä palvelut Tampereen toimipisteissä: renkaiden vaihto ja rengashotelli Pirkkalassa tai renkaiden vaihto ja rengashotelli Lempäälässä.