Autohuolto Tampere

Tampereen Pirkkalan ja Lempäälän Atoy Autohuollosta ja autokorjaamosta löydät kattavat autohuolto-, autokorjaamo- ja rengaspalvelut sekä laadukkaat renkaat autollesi. Tampereen Atoy Autohuollossa asiakkaitamme palvelee myös rengashotelli, tuo erinomainen arjen helpottaja.

Varaa aikasi Tampereen Atoy Autohuoltoihin helposti soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksen kautta. Tampereen Atoy Autohuollossa palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 7:30-17:00 ja Lempäälässä arkisin klo 7:30-17:00.

Autokorjaamo Tampere

Autokorjaamossa Tampereen Atoylla huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa. Autokorjauksen tai -huollon yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta.

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Tampereen Atoy Autohuollon toimipisteessä voit maksaa myös rahoituksella – Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Tampereen Atoy Autohuollon viereen on myös avattu Atoy Automotiven aluetukku, joka takaa erityisen nopean ja tehokkaan palvelun, sillä autojen varaosat ovat saatavissa naapurista erittäin lyhyellä toimitusajalla.

Rengashotelli Tampere

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaiden vaihto ja renkaiden kunnon tarkkailu. Rengaspalveluihin Tampereen toimipisteessä kuuluu myös rengashotelli, joka varmasti helpottaa arkea mahdollistaen varastotilan säästämisen kotona.