Autohuolto Kuopio Kolmisoppi

Autohuolto ja autokorjaamo Kuopio Kolmisoppi

Varaa aika

Varaa aika
  • Sijaisauto veloituksetta
  • Atoy Road Service -tiepalvelu veloituksetta huollon yhteydessä.

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma-pe 07:30-17:00
Puhelinnumero
010 232 8 507
Sähköposti
kolmisoppi@atoy.fi

Osoite
Kolmisopentie 18, 70780 Kuopio

Näytä kartalla Seuraa meitä Facebookissa

Autohuolto ja autokorjaamo Kolmisopessa

Kuopion Kolmisopen autohuollossa ja autokorjaamossa on osaava tiimi, jolla on käytössään alan uusin tekniikka. Löydät meidät heti ison K-Citymarketin naapurista ja hoidat kauppareissun kätevästi vaikka autoa noutaessa. Me huollamme ja korjaamme henkilöautosi ja alle 5 000 kg pakettiautosi ilolla sekä ammattitaidolla joka arkipäivä.

Meiltä löydät myös kätevän rengashotellin. Rengashotellin hinta sisältää yhden kauden renkaiden säilytyksen, renkaiden allevaihdon ja vakuutuksen. Rengashotellin hinta on 100 €.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti ja valmistajan takuu pysyy voimassa. Sähköauton ja hybridin huolto ja korjaus onnistuu meiltä yhtä lailla. Auton huollon tai korjauksen yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta myös Atoy Road Service -tiepalvelun.

Meillä voit maksaa osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Kuopion Kolmisopin autohuollon toimipisteemme sijaitsee Kolmisopissa. Toimipiste on hyvien yhteyksien äärellä ja sinne ajaa helposti myös lähialueelta (mm. Neulalampi, Kylmälahti, Pölläkkä, Keilanranta, Matkusniemi ja Haminalahti).

Katso myös Kuopion muut palvelut ja rengaspalvelumme.

Yhteyshenkilöt

Juha-Matti Vikeväkorva
Työnjohtaja
010 232 8 507
juha-matti.vikevakorva@atoy.fi

Teemu Tiitinen
Vastaava työnjohtaja
010 232 8 507
teemu.tiitinen@atoy.fi