Atoy Autohuolto ja Linnanmäki tänäkin kesänä yhteistyössä

  • 3.5.2024
  • Ajankohtaista Yleinen

Atoy Autohuolto ja Linnanmäki tänäkin kesänä yhteistyössä

Atoy Autohuolto ja Linnanmäen Huvipuisto uusivat kumppanuussopimuksensa kesäkaudelle 2024. Yhteistyö on alkanut vuonna 2019, ja molemmat osapuolet ovat olleet iloissaan kumppanuudesta.

– Me Atoylla haluamme sitoutua hyviin asioihin pitkäksi aikaa emmekä etsi nopeita ratkaisuja, markkinointipäällikkö Janne Kuuma sanoo ja jatkaa:

– Linnanmäen ja Atoyn yhteistyö on toiminut pitkään erittäin hyvin, olemme tyytyväisiä.

Varoja kerätään lastensuojelutyölle

Linnanmäki on kerännyt toimintansa aikana nykyrahaksi muutettuna yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle. Linnanmäen perustajajärjestöihin kuuluvat Lastensuojelun Keskusliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Linnanmäelle Atoyn mukanaolo tuo entistäkin enemmän mahdollisuuksia lastensuojelutyön tukemiseen.

– Linnanmäen missiona on kerätä varoja lastensuojelutyölle, ja tarkkaan valitut yhteistyökumppanimme ovat tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa, Linnanmäen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kiti Friman sanoo.

– Miltei 100-vuotiaalle perheyritykselle Atoylle perhearvot ja lastensuojelytyön tukeminen ovat tärkeitä toiminnan pilareita, Janne Kuuma kertoo.

Linnanmäen Autorata puetaan Atoyn väreihin

Linnanmäen legendaarinen Autorata on avattu vuonna 1964, ja se saa tänäkin kesänä koristeekseen Atoyn värit.

– Linnanmäen Autoradalla on luotu vuosikymmenten ajan monia huvipuistomuistoja yhdessä autojen kyydissä istuen ja ajellen. Olemme iloissamme siitä, että pystymme välittämään yhteistyötämme oivaltavalla ja hauskalla tavalla huvittelijoille niin, että osa autoista on Atoy Autohuollon väreissä, Friman kertoo.

– Autorata on paikka, jossa perheen pienemmätkin pääsevät kokemaan autoilun hienouden ja vaivattomuuden ja voivat ajaa huolletuilla ”sähköautoilla”, Kuuma sanoo.

– Ja totta kai Autorata antaa meille näkyvyyttä siellä, missä autoilusta kiinnostuneet lomalaiset viihtyvät.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Janne Kuuma, markkinointipäällikkö

Atoy Autohuolto

E-mail: janne.kuuma@atoy.fi

Puh. 040 766 0885

Näytä kaikki kirjoitukset