Lappeenranta Myllymäki

Autohuolto ja autokorjaamo Lappeenranta Myllymäki

Varaa aika

Varaa aika
  • Sijaisauto veloituksetta
  • Atoy Road Service -tiepalvelu veloituksetta huollon yhteydessä.

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma-pe 07:30 – 17:00
Puhelinnumero
010 232 8 508
Sähköposti
lappeenranta@atoy.fi

Osoite
Alaniitynkatu 10, 53550 Lappeenranta

Näytä kartalla Seuraa meitä Facebookissa

Autohuolto ja autokorjaamo Myllymäellä

Lappeenrannan Myllymäen toimipisteessä on osaava tiimi, jolla on käytössään alan uusin tekniikka. Löydät meidät heti isoimpien kauppojen ja teollisuusalueen palvelujen naapurista. Hoidat helposti muitakin asioita samalla, kun noudat autosi huollosta tai korjauksesta. Me huollamme ja korjaamme henkilöautosi ja alle 5 000 kg pakettiautosi ilolla sekä ammattitaidolla joka arkipäivä. Meiltä löydät myös kätevän rengashotellin!

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti ja takuu pysyy voimassa. Sähköauton ja hybridin huolto ja korjaus onnistuu meiltä yhtä lailla. Auton huollon tai korjauksen yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta myös Atoy Road Service -tiepalvelun.

Sijaispakettiauto

Atoy Autohuolto Hämeenlinnan pisteestä saat myös tarvittaessa sijaispakettiauton. Tarjoamme sijaispakettiautoa huollon tai korjauksen ajaksi yrityksille 29 € / vrk hintaan. Kysy lisää pisteestämme.

Meillä voit maksaa osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Lappeenrannan Myllymäen autohuollon toimipisteemme sijaitsee Myllymäellä. Toimipiste on hyvien yhteyksien äärellä ja sinne ajaa helposti myös lähialueelta (mm. Myllärinmäki, Ojala-Tuomela, Kalliorinne, Kourulanmäki, Mattila, Karhuvuori ja Tykki).

Yhteyshenkilöt

Tero Heikkinen
Vastaava työnjohtaja
010 232 8 508
tero.heikkinen@atoy.fi

Niko Haverinen
Työnjohtaja
010 232 8 508
niko.haverinen@atoy.fi