Autohuolto Turku

Turun Orikedon ja Raision Kuninkojan Atoy Autohuolloista ja autokorjaamoista saat kattavat auton huolto-, autokorjaamo- ja rengaspalvelut sekä laadukkaat renkaat autollesi. Turussa ja Raisiossa asiakkaitamme palvelee myös rengashotelli, tuo erinomainen arjen helpottaja.

Huollamme ja korjaamme Turun Atoy Autohuolloissa kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, pysyy autosi takuu voimassa.

Voit varata ajan Turun alueen autokorjaamoon helposti soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksen kautta.

Autokorjaamo Turku

Auton korjauksen tai -huollon yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Turun ja Raision toimipisteissä huollamme ja korjaamme henkilöautot ja alle 5 000 kg painavat pakettiautot.

Auton määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Atoy Autohuollon Turun ja Raision toimipisteissä voit maksaa laskusi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Rengashotelli Turku

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaiden vaihto ja kunnon tarkkailu. Renkaidenvaihdon lisäksi sekä Turun, että Raision Atoy Autohuollon toimipisteissä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden varastoida renkaat rengashotelliin ja säästää näin varastotilaa kotona.

Renkaanvaihto Turku

Atoy Autohuolto vaihtaa kesärenkaasi tai talvirenkaasi ripeästi silloin, kun sille on tarvetta. Palveluihimme kuuluu renkaanvaihto, tasapainotus ja kalibroinnit. Lue lisää renkaanvaihdoista Turussa.