Edullinen rengashotelli Atoy Autohuollosta

Kun vaihdat kevään tullen kesärenkaat ajoneuvoosi, tarvitset talvirenkaillesi säilytyspaikan. Jos sinulla ei ole sellaista omasta takaa, niin tässä kohtaa kätevä rengashotellimme astuu kuvaan. Rengashotellimme on suunniteltu juuri renkaiden säilytykseen, joten niiden olosuhteet ovat tähän tarkoitukseen optimaaliset. Atoy Autohuollon rengashotellimme säilyttävät asiakkaiden renkaat koko ajokauden ajan. Toimipisteemme palvelevat seitsemässä toimipisteessä, eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Haluamme, että kaikilla suomalaisilla olisi mahdollisuus käyttää palvelujamme ja siksi olemme perustaneet rengashotelleja ympäri maan.

Säilytämme renkaasi läpi kauden edulliseen hintaan. Tarkkailemme renkaidesi kuntoa ja varmistamme, että ne ovat hyvässä, käyttökelpoisessa kunnossa rengaskauden vaihtuessa. Voit olla varma, että renkaasi voidaan ottaa kauden päätyttyä jälleen käyttöön, niiden kunnon pysyttyä muuttumattomana sisätiloissa säilytyksen ajan. Ulkosäilytyksessä tilanne olisi aivan toinen.

Monella kuljettajalla ei ole mahdollisuutta säilyttää renkaitaan lämpimissä sisätiloissa ja siksi tarjoammekin tilat niiden säilyttämiseksi. Näin saamme kuljettajalle yhden huolen vähemmän. Rengaspinot vievät nimittäin paljon tilaa varastoissa eikä niiden säilytystä suositella ulkona. Rengashotellimme ovat sisätiloja eivätkä sääolosuhteet pääse vaikuttamaan säilytettäviin renkaisiin. Jatkuvat UV-säteet eivät pääse vahingoittamaan renkaita, joka saattaisi olla riskinä silloin, kun renkaita säilytetään taivasalla.

Milloin rengashotellia kannattaa hyödyntää?

Rengashotelli hyödyttää esimerkiksi silloin, kun tiedät etukäteen, missä liikkeessä aiot käydä vaihdattamassa tulevan ajokauden renkaat. Kun jätät renkaat säilytettäväksemme, ne ovat jälleen kauden päätteeksi nopeasti saatavilla. Ja koska rengashotellimme sijaitsevat ympäri maan, löydät varmasti sinua lähellä olevan.
Rengashotellista on luonnollisesti hyötyä silloin, kun käytössäsi ei ole varastoa, jossa renkaita säilyttäisit. Ne vievät paljon tilaa esimerkiksi kerrostaloasujan säilytystiloissa eikä niiden säilytys häkkivarastoissa ole muutenkaan sallittua. Renkaiden myynti aina kauden päätteeksi olisi hyvin epäkäytännöllistä.
Tuo siis toiset renkaasi meille, niin ne säilyvät ensi kauteen saakka. Kätevintä on tietysti se, että sinun ei tarvitse käsitellä likaisia ja painavia renkaita. Kaikilla ei ole mahdollisuutta edes pestä omia renkaitaan, joten kaikki tämä vaiva jää sinulta pois.

Rengashotelli hyödyttää monella muullakin tavalla. Rengashotellia kannattaa hyödyntää jo senkin vuoksi, että se pidentää renkaiden käyttöikää huomattavasti. Kaikki vaihtelevat sääolosuhteet ja lämpötilanvaihtelut voivat vaikuttaa renkaiden kumiseokseen. Tosin ajetaan renkailla talvellakin ja ne voivat käytön aikana joutua ääritilanteisiinkin. Renkaiden on kuitenkin tarkoitus kulua ainoastaan niiden ajokaudella – ei sen ulkopuolella. Siksi on tärkeää säilyttää renkaita oikeanlaisissa olosuhteissa. Sitä paitsi suora auringonpolte kovettaa renkaan kumia, joka huonontaa renkaan ominaisuuksia.

Me Atoy Autohuollon rengashotellilla pidämme huolen siitä, että yksikään säilytettävä rengas ei joudu puristuksiin muiden renkaiden kanssa. Tämä nimittäin voi johtaa renkaan epämuodostumiin. Jälleen yksi huomioon otettava asia, joka ei välttämättä tule heti mieleen. Onneksi me Atoy Autohuollolla otamme pienimmätkin asiat huomioon – jotta renkaillasi olisi hyvä olla.

Kuinka rengashotelli käytännössä toimii?

Kun tulet meille renkaanvaihtoon, voimme sopia renkaiden säilytyksestä yhdessä rengashotelleistamme. Voit etsiä sinua lähimmän rengashotellin verkkosivuiltamme. Renkaat siistitään, vakuutetaan ja ne säilytetään koko kauden sisätiloissa, suojassa sääolosuhteilta. Pidämme tarkasti huolen siitä, että renkaiden säilytys sujuu koko kauden ajan samalla tavalla.

Saat renkaasi rengashotellista heti, kun haluat. Voit säilyttää renkaat koko ajokauden rengashotellissamme, jossa ne odottavat seuraavaa kautta. Tai jos haluat hakea ne aiemmin, sekin sopii. Kun tulet vaihtamaan renkaasi, saat säilytyksessä olleet renkaasi ja ne voidaan tarvittaessa asentaa ajoneuvoosi. Voit jälleen jättää renkaasi rengashotelliimme, mikäli aiot käyttää renkaitasi seuraavan ajokauden.

Kuinka paljon Atoyn rengashotelli maksaa?

Atoy Autohuollolla voit jättää renkaasi koko kauden säilytykseen 120 euron kausihinnalla (lukuunottamatta Hämeenlinnaa, Kirkkonummea, Lappeenrantaa, Kuopiota, Lempäälää, Oulua, Pirkkalaa ja Turkua, joissa rengashotellin hinta on 100 euroa per kausi). Tämä tarkoittaa, että päiväkohtainen maksu jää hyvin minimaaliseksi.

Tämä on pieni hinta siitä, että pidämme renkaistasi huolen ja niiden kunto säilyy samana koko kauden ajan. Rengashotellin hinta sisältää renkaiden allevaihdon ja vakuutuksen. Monella muulla rengashotellilla renkaiden vaihto ei sisälly rengashotellin hintaan, joten suosittelemme siitäkin syystä Atoy Autohuoltoa.

Rengashotelli poistaa siis huolen myös vahinkojen sattumisen suhteen. Vakuutus korvaa, mikäli renkaille sattuu jostain syystä jotain säilytyksen aikana. Toiminnan perusideana on, että saat renkaat kauden jälkeen käyttöösi juuri siinä kunnossa kuin ne jätitkin.

Atoy Autohuollon Rahoitustarjous

Atoy Autohuollolla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa ostoksensa osamaksulla. Voit maksaa summan kerralla tai osissa. Pidämme turvallisuutta tärkeimpänä tekijänä, mitä tulee autoihin ja renkaisiin. Tästä syystä mahdollistamme osamaksun eikä asiakkaan tarvitse maksaa ostostaan heti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia siitä, onko hänellä renkaisiin vaadittavia varoja juuri renkaiden ostopäivänä. Näin ollen turvalliset renkaat voidaan hankkia, vaikka tilipäivä koittaisikin vasta myöhemmin.

Tule meille vaihdattamaan renkaat ja jätä toiset renkaasi samalla rengashotelliimme. Sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia renkaiden säilytyksestä saati vaihdosta.

Atoy Autohuollon omat rengashotellit

Atoy Autohuollon rengashotellit palvelevat seitsemällä paikkakunnalla. Iltahuoltojen yhteyksissä pääkaupunkiseudulla ja Oulussa rengashotellit ovat avoinna iltamyöhään aina klo 23:00 saakka.

Helpota arkeasi ja säästä tilaa – anna meidän hoitaa renkaidesi vaihto, säilytys ja kunnon tarkkailu.

Katso lähin rengashotellisi alta ja varaa aika täällä »