Autohuolto Helsinki

Helsingin Atoy Autohuollot löydät Suutarilasta, Herttoniemestä ja Viikistä. Kaikista Helsingin toimipisteistä saat kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut autollesi. Atoy Autohuollon Helsingin toimipisteissä huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, autosi takuu pysyy voimassa.

Herttoniemessä ja Viikissä tarjoamme laadukkaat renkaat ja rengaspalvelut. Viikissä palvelee myös rengashotelli, tuo erinomainen arjen helpottaja.

Voit varata ajan sinulle sopivimmalla sijainnilla olevaan Helsingin toimipisteeseen helposti soittamalla, sähköpostilla, mobiilisovelluksella tai nettivarauksen kautta. Helsingissä Viikin ja Suutarilan toimipisteet palvelevat asiakkaita klo 7:30-17:00 ja Herttoniemen toimipiste klo 7:30-23:00 (Huom! Aukioloajat 14.4.2020 alkaen toistaiseksi: Herttoniemi ja Viikki klo 7:30-17:00, Suutarila klo 8:00-16:00).

Autokorjaamo Helsinki

Auton korjauksen tai -huollon yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Auton määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Kaikissa Atoy Autohuollon Vantaan toimipisteissä voit maksaa laskusi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Rengashotelli Helsinki

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaidenvaihto ja renkaiden kunnon tarkkailu. Renkaidenvaihdon lisäksi Helsingin Viikin toimipisteessä tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden varastoida renkaat rengashotelliin ja säästää näin varastotilaa kotona.