Autohuolto Lappeenranta

Nyt huollon yhteydessä ilmastointihuolto kaupan päälle. Arvo 109 eur! Voimassa vain Lappeenrannan toimipisteessämme 31.7. mennessä varatuissa huolloissa.

Nettivaraajan koodi: ILMASTOINTI2020

Lappeenrannan Myllymäen Atoy Autohuollosta saat kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut. Lappeenrannan Atoy Autohuollosta löydät myös rengaspalvelut ja laadukkaat renkaat autoosi.

Varaa aikasi Lappeenrannan toimipisteeseemme helposti soittamalla, sähköpostilla, mobiilisovelluksella tai nettivarauksen kautta.

Autokorjaamo Lappeenranta

Lappeenrannan Atoy Autohuollossa huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa. Autokorjauksen tai -korjauksen yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Lappeenrannan toimipisteessä huollamme ja korjaamme henkilöautojen lisäksi alle 5 000 kg pakettiautot.

Auton määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme ilmaiseksi Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Atoy Autohuollon Lappeenrannan toimipisteessämme voit maksaa laskusi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Rengashotelli Lappeenranta

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaidenvaihto ja renkaiden kunnon tarkkailu. Renkaidenvaihdon lisäksi Lappeenrannan toimipisteessä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden varastoida renkaat rengashotelliin ja säästää näin varastotilaa kotona.

Renkaat Lappeenrannasta

Tervetuloa renkaiden vaihtoon Lappeenrannan toimipisteeseemme! Meillä hoituvat kaikki rengashuollot, talvi- ja kesärenkaiden vaihdot ja lisäksi myymme renkaita edulliseen hintaan. Voit selata rengasvalikoimaamme tai ehdottaa muita renkaita. Katso rengasvalikoimamme Lappeenrannassa.