Oulu Alppila

Autohuolto ja autokorjaamo Oulu Alppila

Varaa aika

Varaa aika
  • Sijaisauto veloituksetta
  • Atoy Road Service -tiepalvelu veloituksetta huollon yhteydessä.

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma-pe 07:30 – 17:00
Puhelinnumero
010 232 8 901
Sähköposti
oulu.alppila@atoy.fi

Osoite
Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu

Näytä kartalla Seuraa meitä Facebookissa

Autohuolto ja autokorjaamo Alppilassa

Oulun Alppilan toimipisteessä on osaava tiimi, jolla on käytössään alan uusin tekniikka. Löydät meidät heti ruokakaupan ja keilahallin naapurista – voit hoitaa vaikka kauppareissun samalla, kun noudat autosi. Me huollamme ja korjaamme henkilöautosi ja alle 5 000 kg pakettiautosi ilolla sekä ammattitaidolla joka arkipäivä. Meiltä löydät myös kätevän rengashotellin. Rengashotellimme on tällä hetkellä täynnä. Voit tiedustella vapautuvia paikkoja asiakaspalvelustamme. Toinen rengashotellimme Limingantullissa palvelee teitä mielellään. Limingantullin rengashotelli.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti ja takuu pysyy voimassa. Sähköauton ja hybridin huolto ja korjaus onnistuu meiltä yhtä lailla. Auton huollon tai korjauksen yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta myös Atoy Road Service -tiepalvelun.

Meillä voit maksaa osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Atoy Autohuollon toimipisteet Oulussa

Oulun Alppilan autohuollon toimipisteemme sijaitsee Alppilassa. Toimipiste on hyvien yhteyksien äärellä ja sinne ajaa helposti myös lähialueelta (mm. Välivainio, Niittyaro, Toppila, Tuira ja Isko).

Muut Oulun toimipisteet:

Atoy Autohuolto Oulu Limingantulli

Yhteyshenkilöt

Miikka Heiskanen
Työnjohtaja
010 232 8 269
miikka.heiskanen@atoy.fi

Marko Nissilä
Työnjohtaja
010 232 8 912
marko.nissila@atoy.fi