Autohuolto Vantaa

Vantaan Atoy Autohuollon toimipisteet löydät Kaivokselasta, Tikkurilasta ja Varistosta. Kaikista Vantaan autohuolloistamme ja autokorjaamoistamme saat kattavat autohuolto-, autokorjaamo- ja rengaspalvelut, sekä laadukkaat renkaat autollesi. Kaivokselasta ja Varistosta löydät myös rengashotellit, nuo erinomaiset arjen helpottajat.

Atoy Autohuollon Vantaan autohuollossa huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, jolloin autosi takuu pysyy voimassa.

Voit varata ajan sinulle sopivimmalla sijainnilla olevaan Vantaan toimipisteeseen helposti soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksen kautta. Vantaan toimipisteemme palvelevat asiakkaitamme Kaivokselassa ja Tikkurilassa klo 7:30-17:00 sekä Varistossa klo 7:30-18:00.

Autokorjaamo Vantaa

Lisäksi Variston ja Kaivokselan toimipisteissämme huollamme ja korjaamme alle 5000 kg painavat pakettiautot ja Varistossa kevyt kuorma-autot (myös korotetut ja pitkät mallit).

Tarjoamme kaikissa Vantaan autokorjaamoissa aina auton korjauksen tai -huollon yhteydessä sijaisauton käyttöösi ilmaiseksi, sekä auton määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä veloituksetta Atoy Road Service-tiepalvelun. Kaikissa Vantaan toimipisteissä voit maksaa laskusi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Rengashotelli Vantaa

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaiden vaihto ja kunnon tarkkailu. Vantaan Variston ja Kaivokselan toimipisteissä tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden varastoida renkaat rengashotelliin ja säästää näin varastotilaa kotona.