Katsastuspalvelu – Auton huolto ja katsastus

Tuo autosi meille. Me hoidamme kaiken puolestasi.

Auton katsastuksella pidetään huoli siitä, että auto on kunnossa ja se on turvallinen kuljettajalle, kyydissä oleville ja muille tiellä liikkuville. On kaikkien etu että autot toimivat niin kuin pitääkin. Säännöllisillä huolloilla voidaan ehkäistä monta asiaa.

Milloin auto pitää katsastaa?

Auto pitää katsastaa ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja tämän jälkeen joka toinen vuosi aina kymmenenteen vuoteen asti. Tämän jälkeen auto tulee katsastaa joka vuosi. Mikäli et ole varma milloin autosi tulee katsastaa voit varmistaa sen Traficomin sivuilta, rekisteröintitodistuksesta tai katsastustodistuksesta.

Mitä jos auto ei läpäise katsastusta?

Autamme mielellämme kaikissa autoon liittyvissä korjauksissa. Mikäli autosi katsastus ei mene läpi tuo autosi ja katsastus raportti meille niin hoidamme autosi kuntoon. Yleisimpiä vikoja miksi auto ei läpäise katsastusta on: puutteet valaisimissa (etu-, taka- ja rekisterikilven valot), etuakselisto, jousitus ja iskunvaimennus, jarrut ja taka-akselisto.

Hoidamme myös tarvittaessa puolestasi kaiken. Katsastuspalvelumme sisältää katsastustarkastuksen, pakokaasupäästöjen tarkastuksen, katsastusmaksun ja auton katsastuksessa käyttämisen.

Tarkistamalla auton ennen katsastusta varmistat, että autosi läpäisee katsastuksen ja vältyt turhilta kuluilta.