Kirkkonummi Munkinmäki

Autohuolto ja autokorjaamo Kirkkonummi

Varaa aika

Varaa aika
  • Sijaisauto veloituksetta
  • Atoy Road Service -tiepalvelu veloituksetta huollon yhteydessä.

Yhteystiedot

Aukioloajat
ma-pe 7:30 – 17:00
Puhelinnumero
010 232 8 510
Sähköposti
kirkkonummi@atoy.fi

Osoite
Asentajantie 5, 02400 Kirkkonummi

Näytä kartalla Seuraa meitä Facebookissa

Autohuolto ja autokorjaamo Kirkkonummella

Kirkkonummen Munkinmäellä sijaitsevalla toimipisteessä on osaava tiimi, jolla on käytössään alan uusin tekniikka. Löydät meidät junaradan läheisyydestä, aivan keskustan kupeesta. Me huollamme ja korjaamme henkilöautosi ja alle 3 500 kg pakettiautosi ilolla sekä ammattitaidolla joka arkipäivä. Meiltä löydät myös kätevän rengashotellin ja Kirkkonummen rengaspalvelut.

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti ja takuu pysyy voimassa. Sähköauton ja hybridin huolto ja korjaus onnistuu meiltä yhtä lailla. Auton huollon tai korjauksen yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta myös Atoy Road Service -tiepalvelun.

Sijaispakettiauto

Atoy Autohuolto Kirkkonummen pisteestä saat myös tarvittaessa sijaispakettiauton. Tarjoamme sijaispakettiautoa huollon tai korjauksen ajaksi yrityksille 29 € / vrk hintaan. Kysy lisää pisteestämme.

Meillä voit maksaa osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Kirkkonummen Munkinmäen autohuollon toimipisteemme sijaitsee Munkinmäessä. Toimipiste on hyvien yhteyksien äärellä ja sinne ajaa helposti myös lähialueelta (mm. Myllykylä, Vuohimäki, Kolsari, Porkkala, Gunnarsby ja Sepänkylä).

Yhteyshenkilöt

Markus Lehto
Työnjohtaja
010 232 8 510
markus.lehto@atoy.fi

Jasu Wennervirta
Työnjohtaja
010 232 8 510
jasu.wennervirta@atoy.fi

Joonas Lyytikkä
Huoltopäällikkö
010 232 8 511
joonas.lyytikka@atoy.fi