Autohuolto Oulu

Oulun Atoy Autohuollot löydät Oulun Alppilasta ja Limingantullista. Molemmista Oulun toimipisteistä löydät kattavat autohuolto-, korjaus- ja rengaspalvelut sekä laadukkaat renkaat autoosi. Molemmista Oulun toimipisteistä löydät myös rengashotellit, nuo erinomaiset arjen helpottajat.

Varaa aikasi sinulle lähimpään Atoy Autohuollon Oulun toimipisteeseen helposti soittamalla, sähköpostilla, mobiilisovelluksella tai nettivarauksen kautta.

Oulussa Atoy Autohuollot palvelevat asiakkaita Alppilan toimipisteessä klo 7:30-17:00 ja Limingantullin toimipisteessä klo 7:30-23:00.

Autokorjaamo Oulu

Oulun Atoy Autohuolloissa huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, autosi takuu pysyy voimassa. Auton korjauksen tai -huollon yhteydessä saat aina sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Oulun toimipisteissämme huollamme ja korjaamme henkilöautot ja Oulun Alppilan toimipisteessä lisäksi alle 5 000 kg pakettiautot.

Auton määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7. Atoy Autohuollon Lappeenrannan toimipisteessämme voit maksaa laskusi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Rengashotelli Oulu

Helpota arkeasi ja anna meidän hoitaa renkaiden vaihto ja kunnon tarkkailu. Renkaidenvaihdon lisäksi molemmissa Oulun toimipisteissä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden varastoida renkaat rengashotelliin ja säästää näin varastotilaa kotona.