Talvirenkaat – milloin ne tulisi vaihtaa?

Edulliset talvirenkaat Atoy Autohuollosta

Me Atoy Autohuollolla huolehdimme, että rengasasiasi ovat kunnossa. Myymme, vaihdamme ja säilömme talvirenkaat, jolloin sinulle ei jää mitään huolehdittavaksesi. Sinun tarvitsee vain varata aika – me hoidamme loput.

Rengashotellimme säilyttää talvirenkaasi kesäkauden ajan, jolloin sinun ei tarvitse miettiä renkaille sopivaa säilytyspaikkaa. Tiedämme, että kaikilta ei löydy tarpeeksi suuria tiloja rengaspinojen säilytykseen ja tästä syystä tarjoamme palvelun asiakkaillemme. Myös kesärenkaasi säilyvät hallussamme talvikaudella  Tarkistamme renkaidesi kunnon ennen alle asentamista, jolloin ajoneuvossasi on aina turvalliset renkaat. Rengashotellejamme on useita ympäri Suomen.

Meiltä saat laadukkaat talvirenkaat edullisesti. Rengasvalikoimamme on esillä nettisivuillamme, mutta voit kysyä muitakin rengasvaihtoehtoja. Autamme mielellämme, mikäli valikoimastamme puuttuu toivomasi renkaat.

Atoy Autohuoltolla voimme ylpeänä sanoa olevamme ammattitaitoinen ja edullinen talvirenkaiden myyjä. Voit kääntyä puoleemme, kun talvirenkaiden vaihto on ajankohtaista. Katsotaan yhdessä juuri sinun ajoneuvoosi sopivat talvirenkaat.

Kun kesä kolkuttelee ovella, tutustu myös kesärenkaisiimme!

Tutustu rengasvalikoimaamme ja palveluihimme täällä!