Uudet Continental-renkaat kesäksi

  • 18.4.2023
  • Ajankohtaista Yleinen

Atoy Autohuolto on täyden palvelun autohuolto. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikkiin autoon liittyvissä asioissa. Oli tarpeesi huollolle, korjaukselle tai rengaspalveluille niin me autamme mielellämme. 

Keväällä renkaiden vaihdon yhteydessä on hyvä tarkastaa renkaiden kunto. Renkaiden ikä on noin 6 vuotta ja urasyvyyttä tulisi olla vähintään 1,6 mm, kuitenkin turvasuositus sateiselle kelille on 4,0 mm. Miten valita sitten oikeat renkaat? Asiantuntijamme auttavat mielellään, mutta alla muutamia ajatuksia.

Kesärenkaita on monenlaisia. Niiden ensisijainen tarkoitus on ylläpitää hyvää pitoa kaikilla kesäkeleillä. Auto on kosketuksissa tiehen ainoastaan renkaiden kautta. Siksi renkaisiin tulee panostaa ja niiden kulutuspinnasta huolehtia.

Eri renkaissa on omat ominaisuutensa ja tietyt renkaat pitävät paremmin eri sääolosuhteissa kuin toiset. Renkaat voi olla esimerkiksi suunniteltu pitämään hyvin sateella, kun olisi muuten vesiliirron vaara. Renkailla voi olla muitakin ominaisuuksia. Valikoimastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi Continental -merkin alta.

Valikoimastamme löytyy myös Tekniikan Maailman testivoittaja rengas Premium Contact 7.
”Kauden uutuustuote Continental PremiumContact™ 7 oli testin ainoa täyden kympin rengas jokaisessa märän kelin kokeessa. Samoin kuivalla asfaltilla Continental oli testin paras. Kokonaisarvosanaksi tuli 9,4, jolla Continental PremiumContact™ 7 ansaitsi myös kesärengasvertailun ainoana täydet viisi tähteä. ”

Lue lisää: Klikkaa tästä

Halvat kesärenkaat saattavat houkutella hintansa puolesta, mutta halpa hinta voi tarkoittaa nopeasti suunniteltua ja tuotettua rengasta, jonka turvallisuusominaisuudet eivät ole niin hyvät kuin toivoisi. Pitkäjänteinen tuotekehittely lisää työtunteja rengasvalmistajille ja tämä näkyy myös renkaiden hinnassa. Halvat kesärenkaat saattavat joissain tapauksissa koitua kalliiksi valinnaksi. Kesärenkaiden hinta ei ole riittävä kriteeri renkaiden valitsemiselle.

Tutustu rengasvalikoimaamme klikkaamalla tästä! 

Muista myös rahoituskampanjamme, jolla saat kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Lue lisää >>

Näytä kaikki kirjoitukset