Atoy Autohuolto ja Linnanmäki yhteistyöhön

  • 29.4.2019
  • Ajankohtaista
Atoy Autohuolto ja Linnanmäki yhteistyöhön

Atoy Autohuolto -ketju on solminut Linnanmäen huvipuiston kanssa kumppanuussopimuksen kaudelle 2019. Atoy Autohuolto tulee näkymään autoradalla, jonka julkisivu ja autot ovat saaneet Atoyn brändin mukaisen ulkoasun. Autorata on palvellut kaikenikäisiä huvittelijoita jo vuodesta 1964, ja se on yksi Linnanmäen vanhimpia laitteita.

Atoy Autohuolto on alansa nopeimpia kasvajia. Kuudentoista huoltokorjaamon ketju avaa jälleen uusia toimipisteitä kuluvan vuoden aikana.

– Haluamme toimia autojen huolloissa ja korjauksissa kaavoihin kangistuneiden merkkihuoltojen vaihtoehtona, tarjoamalla kattavat palvelut merkille kuin merkille. Siksi haluamme myös näkyä siellä, missä kohderyhmämme liikkuu, kertoo Atoy Autohuollon operatiivinen johtaja Janne Mäki.

Atoy Autohuollon ja Linnamäen vuosisopimuksen arvosta puolet ohjataan Lasten Päivän Säätiön tekemään lastensuojelutyöhön.

– Menestyvän yrityksen tehtävä on luoda tuloksen lisäksi hyvinvointia ympärilleen, näkee Mäki.

Kumppanuus Atoy Autohuollon kanssa näkyy Linnanmäellä.

– Julkistamme innoissamme uuden yhteistyökumppanuutemme Atoy Autohuollon kanssa. Linnanmäen missio on kerätä varoja lastensuojelutyölle ja myös yhteistyökumppanimme ovat tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Tänä vuonna tavoitteemme on tehdä 4,5 miljoonan euron lahjoitus lastensuojelutyölle. Yhteistyökumppaninamme Atoy Autohuolto tulee näyttäytymään tänä vuonna kaikille Autoradalla huvitteleville kuljettajille, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Markkinoinnin näkökulmasta Linnanmäen Autoradan linkittäminen Atoy Autohuollon brändiin sopii hyvin.

– Autorata on eri ikäisille huvittelijoille soveltuva laite, jossa kaikki yli metrin mittaiset tulevaisuuden autoilijat pääsevät harjoittelemaan ajamista huoltajan kanssa. Osa Autoradan autoista on teipattu samaan henkeen kuin yli kolmesataa jatkuvasti tien päällä liikkuvaa sijaisautoamme. Atoyn pimeässä hohtaville rata-autoille on ollut kilpajuoksua portin auetessa. Samanlaista kysyntää on Linnanmäen henkilökunnan mukaan vain poliisiautolla, joka tosin kulkee aavistuksen hitaammin kuin Atoyn autot, naurahtaa Atoy Autohuollon markkinoinnista vastaava Jami Teirikari.

Atoylla ja Linnanmäellä on molemmilla pitkät ja vaiherikkaat vuosikymmenet kansakuntamme historiassa. Vuonna 1930 perustettu Atoy teki itseään tunnetuksi jo olympiavuonna 1952, varustamalla maamme autokorjaamoita asianmukaisin työkaluin ja tarvikkein. Ajoneuvot olivat sotien jälkeen vaihtelevassa kunnossa, ja harvinaisempia ulkomailta saapuneita ajoneuvoja ei ollut nähty Suomessa koskaan. Linnanmäki puolestaan on tuonut iloa ihmisten elämään jo vuodesta 1950.

Näytä kaikki kirjoitukset