Seitsemästoista Atoy Autohuolto Lempäälään

  • 22.5.2019
  • Yleinen
Tule töihin Atoy Autohuoltoon!

Atoy Autohuollon uusin toimipiste nousee Ideaparkin viereen Lempäälään. Vuoden aikana kolmella toimipisteellä kasvanut Atoy Autohuolto jatkaa laajentumistaan.

Autoilijat ovat löytäneet Atoy Autohuollon arkea helpottavan palvelukonseptin ja sen varassa olemme kasvaneet nopeasti. Asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus ovat hienolla tasolla ja sen eteen onkin tehty paljon töitä, toteaa Atoy Autohuollon toimitusjohtaja Janne Mäki.

Atoy Autohuolto tarjoaa asiakkailleen huoltojen ja korjausten yhteydessä veloituksetta sijaisauton, joka helpottaa arjen aikatauluttamista. Määräaikais- ja vuosihuoltojen yhteydessä pakettiin kuuluu myös ympärivuorokautinen tiepalvelu seuraavaan huoltoon asti. Monimerkkikorjaamon järkevä hintataso laajennettuine lisäpalveluineen on nostanut Atoy Autohuollon perinteisten merkkikorjaamoiden asiakkaiden suosioon.

– Takavuosina autojen maahantuojat sitouttivat autoilijat omien palveluidensa piiriin, jolloin hintavertailu oli mahdotonta. Vallalla saattaa olla edelleen uskomus, että vain valtuutetun merkkikorjaamon leima huoltokirjassa pitää takuun voimassa. Näin ei ole ollut enää vuosiin. Autoa myydessä tärkeää on se, että huollot on tehty ajallaan, tietää Mäki.

Erinomainen sijainti ratkaisi uusimman toimipisteen avaamisen Lempäälään Ideaparkin viereen. Ideapark nousi vuoden 2018 laajennuksen jälkeen Suomen suurimmaksi kauppakeskukseksi, jonka kävijämäärä on vuodessa noin 7,5 miljoonaa.

 

Varaa aika jo nyt Atoy Autohuolto Lempäälästä 

lempaala@atoy.fi 

puh. 010 232 8 506

Näytä kaikki kirjoitukset