×
Kevät10 kampanja
Ford-huollot Oulu

Ford-huollot Oulu

Oulun Atoy Autohuollot löydät Alppilasta ja Limingantullista. Molemmista Oulun toimipisteistä saat kattavat huolto-, korjaus- ja rengaspalvelut sekä laadukkaat renkaat autollesi. Molemmista pisteistä löydät myös rengashotellit, nuo erinomaiset arjen helpottajat.

Meillä Fordit huoltaa ammattitaitoinen, koulutettu mekaanikko, jolla on aina käytössään ajantasaiset ja laadukkaat työvälineet. Huolloissa noudatamme valmistajien antamia ohjeita ja auton valmistajan myöntämä takuu pysyy voimassa.

Huollon yhteydessä saat käyttöösi sijaisauton veloituksetta. Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä tarjoamme veloituksetta myös Atoy Road Service -tiepalvelun, joka auttaa yllättävissä tilanteissa tien päällä 24/7.

Rahoituksella saat aina vähintään kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

  • Svea Ekonomi
  • Resurs Bank

Ford -huollon toimipisteet alueella Oulu

Oulu Limingantulli

Aukioloajat: ma-pe 7:30 – 17:00
Osoite: Kallisenhaara 1, 90400 Oulu
Puhelin: 010 232 8 451
Sähköposti: limingantulli@atoy.fi

Oulu Alppila

Aukioloajat: ma-pe 07:30 – 17:00
Osoite: Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu
Puhelin: 010 232 8 901
Sähköposti: oulu.alppila@atoy.fi

Oulun toimipisteissä tarjottuja huoltopalveluita

Me huollamme kaikki automerkit valmistajien vaatimusten mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, takuu pysyy voimassa. Teemme autoosi tarvittavat korjaukset ja tarjoamme laadukkaat renkaat turvalliseen ajoon.

Helpota arkeasi ja anna meidän huolehtia renkaidesi vaihdosta, säilytyksestä ja kunnon seuraamisesta. Katso lähin rengashotellisi täältä »