VARTA Kymppipäivät – hyödynnä akkuedut nyt!

  • 15.2.2019
  • Kampanja

Huolehdi akun kunnosta ja ennakoit sujuvan matkanteon pakkasellakin.

Atoy Autohuolloissa on nyt VARTA KYMPPIPÄIVÄT! Saat kaikki Vartan akut -10 % alennuksella ja akun vaihtotyön vain 10 eurolla (arvo jopa 130 €, ei koske hybridi- eikä sähköautoja).* Huollon tai korjauksen yhteydessä tarkastamme akkusi kunnon veloituksetta.

Auton akulta vaaditaan nykyään paljon. Autoissa on yhä enemmän elektroniikkaa ja samalla ne ovat entistä riippuvaisempia akustaan. Sen tulee toimia täydellä teholla kaikissa tilanteissa ja joka kelillä, jotta se pystyy tarjoamaan luotettavasti virtaa kaikille autosi elektroniikkalaitteille. Tiesitkö, että 39 % kaikista autoissa ilmaantuvista vioista johtuu akusta? Älä anna sellaisen tilanteen osua kohdallesi, vaan tarkastetaan akun kunto nyt. Tarvittaessa löydämme Vartan akkuvalikoimasta autollesi juuri oikeanlaisen mallin.

Varaa oma aikasi pian, sillä edut ovat voimassa vain helmikuun loppuun saakka!

Soita asiakaspalveluun numeroon 0300 80 80 tai vaihtoehtoisesti kaikkien toimipisteiden omat yhteystiedot löydät täältä. Voit varata ajan helposti myös nettisivujen ajanvarauksessa tai Atoy Autohuolto -sovelluksessamme.

Varaa aika täällä »

 

*Kampanja on voimassa 31.1. – 28.2.2019 kaikissa Atoy Autohuolloissa. Akun vaihtotyön osalta tarjous ei koske hybridi- eikä sähköautoja. Mahdollinen akun ohjelmointityö veloitetaan erikseen. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Näytä kaikki kirjoitukset