Tiedote: Kuudestoista Atoy Autohuolto avataan 18.2. Pirkkalaan Valtatie 3:n varteen

  • 11.2.2019
  • Ajankohtaista

Uusi Atoy Autohuolto Pirkkala avataan Muuraintielle Valtatie 3:n varrelle maanantaina 18. helmikuuta. Pirkkalan autohuolto on perheyrityksen omistaman huoltoketjun kuudestatoista toimipisteestä ensimmäinen Pirkanmaalla. ”Muutama päivä sitten saimme puhelinlinjat auki ja vastaanotto uudella alueella on ollut oikein hyvä. Meiltä on paljon toivottu autohuoltoa Tampereen ympäristöön ja hienoa päästä nyt vastaamaan alueen autoilijoiden tarpeisiin”, sanoo Atoy Autohuollon operatiivinen johtaja Janne Mäki.

”Korjaamotoimintamme ydin on helppo ja luotettava palvelu. Tästä meillä on osoituksena veloituksettomat sijaisautot ja määräaikaishuollon teettäneille asiakkaille ilmainen tiepalvelu. Suuri osa asiakkaidemme autoista päätyy meille jo ensihuollosta lähtien. Teemme huollot aina valmistajien ohjeiden mukaisesti, jolloin valmistajan myöntämä takuu säilyy. Asiakaskokemus on meille kunnia-asia ja teemme aina kaikkemme sen eteen, että asiakas luottaisi jatkossakin palveluumme”, Mäki jatkaa.

Muuraintien korjaamohallissa kulkee laitteistoa, nosturia ja työkalua vauhdilla joka suuntaan, kun tilaa valmistellaan Atoy Autohuollon kehityspäällikkö Tero Airaksisen johdolla maanantain ovien avausta varten. ”On aina hienoa päästä rakentamaan korjaamo alusta alkaen lattiasta kattoon toimivaksi kokonaisuudeksi. Naapuriin avattiin juuri varaosatoimittajamme Atoy Automotiven aluetukku ja se varmistaa Pirkkalan asiakkaille erityisen tehokkaan ja nopean palvelun, kun suurin osa varaosista löytyy heti vierestä”, Airaksinen kertoo.

”Uudet asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin jo puskaradion ja ensimmäisten mainosten perusteella. Eniten kiinnostusta aiheuttaa tuo meidän veloitukseton sijaisauto – siitä on kyselty paljon. Avausviikolla alkaa olla mukavasti hommia ja uusi tiimi odottaa jo sormet syyhyten, että päästään itse asiaan”, Airaksinen jatkaa.

Atoy Autohuolto on vuonna 2010 perustettu uuden sukupolven korjaamoketju, jonka omistaa maaliskuussa 89 vuotta täyttävä suomalainen perheyritys Atoy Group. Uusi Pirkkalan Atoy Autohuolto on Pirkanmaan ensimmäinen toimipiste ja ketjun kuudestoista autohuolto. Atoy Group on Pohjoismaiden neljänneksi suurin autoalan varaosatukkukauppaa ja korjaamoliiketoimintaa harjoittava autoalan palveluyritys. Vuonna 1930 perustettu suomalainen perheyritys työllistää yli 500 henkilöä yli 100 miljoonan euron liikevaihdolla.

Näytä kaikki kirjoitukset