Autojen parissa jo yli 80 vuotta

Atoy Autohuollolla on vahvat ja pitkät perinteet autoalan asiantuntijana.

Vuonna 1930 perustetun Atoyn liiketoimintaan kuuluu nyt myös Atoy Autohuolto, uusi konsepti Suomen autokorjaamoalalle.

Atoy Oy on tunnetuimpia ja yksi Suomen merkittävimpiä autoalan teknistä kauppaa harjoittavia yrityksiä. Atoy toimittaa kaikille korjaamoille työkaluja, alkuperäisvaraosia, komponentteja ja huoltotarvikkeita. Atoy konserni työllistää yli 500 henkilöä yli 100 miljoonan liikevaihdolla.

Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka.

Atoy Autohuolto palvelee mielellään kaikkia asiakkaita, keskitymme 0-8 -vuotiaiden autojen huoltoon. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltavat vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua.

Atoy konsernin vastuullisena yrittäjänä kolmannessa polvessa on Jyrki Mäki. Atoy Autohuolto ketjua kehittää ja johtaa Janne Mäki (email. janne.maki@atoy.fi). Jokaisen huoltopisteen operatiivisesta toiminnasta vastaa yksikön vetäjänä huoltopäällikkö. Huoltopäälliköiden yhteystiedot löydät toimipisteet sivulta.

Laskutusosoite:

Atoy Power Oy / Atoy Autohuolto 
Hakalahdentie 13, 70460 Kuopio 
Y-tunnus: 0416699-9

p. 09 486 586