Automekaanikko Oulun iltahuoltoon

  • 23.7.2020
  • Avoimet työpaikat

Etsimme nyt ammattitaitoista

AUTOMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun Limingantullin Atoy Autohuoltoon. Iltavuoron (klo 15-23) työtehtävä  alkaa mahdollisimman pian.

Edellytämme hakijoilta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-vähintään kahden vuoden kokemusta ajoneuvoasentajan tehtävistä
-B-ajokorttia
-itsenäistä, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta
-ongelmanratkaisukykyä ja luotettavuutta
-intohimoa autoja kohtaan.

Tarjoamme
-mielenkiintoisia työtehtäviä
-kehittyneen työympäristön
-ammattitaitoiset työtoverit
-uusia oppimismahdollisuuksia
-tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa pohjoismaisessa autoalan organisaatiossa.

Jos tämä kuulostaa sopivalta työtilaisuudelta, lähetä hakemuksesi 31.8.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@atoy.fi. Merkitse viestin aihekenttään otsikoksi ”Automekaanikko Limingantulli”. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Ville Uusimaa, puh. 0466000594.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Atoy Autohuollolla on vahvat ja pitkät perinteet autoalan asiantuntijana. Atoy Autohuollon toimipisteitä on 18 eri puolilla Suomea ja niissä työskentelee jo yli 200 työntekijää. Kasvamme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme intohimoisesti autoihin ja asiakaspalveluun suhtautuvia työntekijöitä.

Atoy Autohuolto on osa Atoy Power Oy:tä, joka kuuluu vuonna 1930 perustettuun Atoy-konserniin. Konserni työllistää yli 600 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Olemme lähes 90 vuoden ikäinen perheyritys ja pidämme niin yhteistyökumppaneidemme, yritysasiakkaidemme kuin myös yksityisautoilijoiden ajoneuvojen pyörät pyörimässä. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.atoyautohuolto.fi

Tule meille töihin