Atoy ja Linnanmäki uusivat kumppanuussopimuksensa kesäkaudelle 2022

  • 5.5.2022
  • Yleinen

Atoy Autohuolto ja Linnanmäen Huvipuisto Helsingin Alppilassa jatkavat tänäkin kesänä yhteistyötään. Yhteistyö alkoi vuonna 2019, ja molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä kumppanuuteen.

– Me Atoylla olemme hyvin onnellisia yhteistyöstä, markkinointipäällikkö Janne Sivunen sanoo ja jatkaa:
– Linnanmäen tarkoitus on kerätä varoja lastensuojelutyölle, ja olemme hyvin mielellämme mukana tällaisessa pyrkimyksessä.

Linnanmäen autorata jälleen Atoyn väreihin

Atoy koristelee tänäkin kesänä Linnanmäen legendaarisen Autoradan. Vuonna 1964 avattu laite on yksi Lintsin vanhimpia, ja tottakai se sopii erinomaisesti Atoyn tunnettuuteen.

– Autoradalla ajelee nykyisiä sekä tulevaisuuden kuluttajia ja autoilijoita. Haluamme ilman muuta näkyä siellä, missä kohderyhmämme liikkuu, Sivunen kertoo.

Linnanmäki ja Atoy ovat Helsingin vanhimpia brändejä. Lintsi avattiin vuonna 1950, ja Atoy on perustettu vuonna 1930.

Hyvää tekevä huvipuisto

Linnanmäki on olemassaolonsa aikana kerännyt nykyrahaksi muutettuna yli 120 miljoonaa euroa lastensuojelutyölle kuudelle perustajajärjestöllensä, joita ovat muun muassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Lastensuojelun Keskusliitto. Linnanmäelle Atoyn mukanaolo tuo lisää mahdollisuuksia lastensuojelutyön tukemiseen.

– Jatkamme innolla tänäkin vuonna kumppanuutta Atoy Autohuollon kanssa, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.
– Linnanmäen missio on kerätä varoja lastensuojelutyölle. Tarkkaan valitut yhteistyökumppanimme ovat tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Lisätietoja:

Timo Knuutila, varatoimitusjohtaja, Atoy Autohuolto

Puhelin: 040 088 7780  / email: timo.knuutila@atoy.fi)

 

Janne Sivunen, markkinointipäällikkö, Atoy Autohuolto

Puhelin: 040 766 0885 / email: janne.sivunen@atoygroup.com

Näytä kaikki kirjoitukset